Over Ons

ellenLaten zien wie je bent en uitstralen wat je wilt! Dát is Kleur Bekennen.

Ik ben Ellen Vorenkamp en mijn studio vind je in het centrum van Roden. Mijn passie is mensen laten zien hoe mooi ze zijn!

Sinds enkele jaren geef ik kleur- en kledingadvies aan particulieren en bij bedrijven. Ook vind ik het lesgeven en trainen van (nieuwe) collega Imageconsultants fantastisch om te doen.

Kleur Bekennen is de naam van mijn kleur- en kledingadviesbureau. Laten zien wie je bent is leuk als je weet welke kleding bij je lichaam en je persoonlijkheid past. Er ontstaat ruimte voor respect voor je lichaamsvormen en je uiterlijke kenmerken.

Het is fantastisch om met mensen te werken en ze bewust te maken van de effecten van de juiste kleur en kledingstijl en samen met mijn klant de balans te vinden tussen innerlijk en uiterlijk. Ik neem je graag mee in het spel van het accentueren en camoufleren. Hierbij zijn persoonlijke aandacht, kwaliteit en een fijne, vertrouwde sfeer voor mij vanzelfsprekend.

Graag ontvang ik je in mijn ruime studio voor kleur-, kleding- en make-upadvies, voor workshops en trainingen. Neem gerust contact op voor een afspraak!

Hartelijke groet,

Ellen Vorenkamp

Studio 1-small