Kleuradvies

Tijdens de kleurenanalyse word je bewust wat de effecten van goede kleuren in je kleding en make-up zijn. Je ontdekt welke kleuren je gezicht ondersteunen en je huid laten stralen. De analyse wordt gemaakt op basis van de kleur van je huid, haar en ogen en vindt plaats op de make-up vrije huid.

Kleurenanalyse

De bekende kleurenanalyse met analyse-kleurdoeken is gebaseerd is op het tien-seizoenensysteem. Naast lente, zomer, herfst en winter zijn er ook combinaties tussen de seizoenstypen mogelijk. Je ontvangt dus een genuanceerd en duidelijk kleuradvies waarmee je kunt laten zien wie je bent! Je krijgt een persoonlijke kleurenwaaier mee, waarmee het veel gemakkelijker wordt om de kledingstukken uit je garderobe te combineren en nieuwe kledingstukken die bij je passen aan te schaffen. Na afloop zal er desgewenst een dagmake-up worden aangebracht in de kleur die je mooi staat.

1,5 uur / € 100,- p.p.

Meer weten?
Stuur een bericht

Kledingadvies

Je krijgt inzicht in je silhouet, je lichaamsvormen en belijning. Hoe breng je je lichaam in balans, waar ga je accentueren en welke modellen kleding passen bij jou.

Lichaamsvorm en -belijning

Iedereen heeft een andere lichaamsbouw. Je ontdekt hoe je bepaalde verhoudingen van je lichaam in balans kunt brengen en je sterke punten kunt accentueren of waar juist te camoufleren. Je leert welke modellen kleding passen bij jouw lichaam. Maar ook je persoonlijkheid komt aan de orde. Waar sta je voor en wat verwachten mensen van je? Wat wil je uitstralen? Je leert hoe je met jouw kleding kunt vertellen wat je wilt; hoe je kunt laten zien wie je bent!

1,5 uren / € 125,- p.p. incl. hand-out

Meer weten?
Stuur een bericht

Stijladvies

Tijdens het stijladvies ontdek je welke kledingstijl jouw persoonlijkheid onderstreept

Persoonlijke kledingstijl

Je persoonlijke kledingstijl is de kledingstijl waar jij je lekker in voelt en die weergeeft waar jij voor gaat en voor staat. Deze kledingstijl past niet alleen bij je hart maar ook bij je gezicht met al haar specifieke kenmerken. Je kunt met jouw kledingstijl in al je activiteiten uit de voeten en vanaf nu werkt je garderobe voor jou!

1,5 uren / € 150,- p.p. incl. stijlboek

Meer weten?
Stuur een bericht

Garderobeplanning

Het is handig om voor al je activiteiten passende kleding in je kast te hebben.

Garderobeplanning

Kleur Bekennen helpt je kast op te ruimen. Wat wil je graag houden en waar kun je beter afscheid van nemen. Wat staat je goed qua kleur en stijl en en hoe kun je kledingstukken combineren. We maken foto's maken van alle outfits en samen noteren we wat er nog mist in je kledingkast.

€ 50,- per uur / € 250,- per dag

Meer weten?
Stuur een bericht

Personal shoppen

Wij gaan graag mee winkelen!

Personal shopping

Vind je het moeilijk om de juiste kleding in de winkel te vinden? Kleur Bekennen gaat graag met je mee kledingshoppen. We voorzien je van advies en tips zodat jouw garderobe helemaal afgestemd is op jouw kwaliteiten.

€ 50,- per uur / € 250,- per dag

Meer weten?
Stuur een bericht

Combinatie advies

AANBIEDING !!!

Kies je voor de combinatie van de kleurenanalyse en het kledingadvies dan ontvang je een mooi voordeel. Je betaald geen € 225 maar € 175

2,5 uren / € 175,- p.p. incl. hand-out

Meer weten?
Stuur een bericht

Accessoires advies

Met de juiste accessoires maak je je outfit compleet

Accessoires

Ook schoenen, sieraden, tassen, hoeden en kapsels die passen bij je gezicht en lichaam dragen bij aan je uitstraling of kunnen je karaktereigenschappen onderstrepen.

Bedenk ook eens wat een goede brilmontuur of de juiste glans in je kleding voor je doet! Zijn accessoires belangrijk voor jouw uitstraling boek dan eens een compleet accessoire advies

Meer weten?
Stuur een bericht

Visagie

Tijdens de visagie training ontdek je welke producten en welke kleuren make-up bij jou passen. Ook leer je de technieken om bij jezelf een passende dag make-up aan te brengen

We werken in de studio met de producten van MAKE-UP STUDIO (linkje? ) Na afloop is het mogelijk om producten aan te schaffen. Natuurlijk is het ook mogelijk om je te laten opmaken. Je kunt hier bij denken aan bruidsmake-up, televisiemake-up of voor fotosessies.

Meer weten?
Stuur een bericht

Workshops

Iets leuks èn iets leerzaams doen tijdens een vrijgezellenfeest, vriendinnenmiddag, team uitje of met familie? Kies dan voor een workshop! We beginnen de workshop altijd met koffie/thee en wat lekkers. De workshops zijn geschikt voor vier tot acht deelnemers.

Workshop kleur

De workshop ‘Kleur’ geeft inzicht in je eigen kleurbeeld en welke kleuren jou ondersteunen en zichtbaar maken. Je leert welke kleuren het beste bij je passen en je ontvangt een kleurenkaart met jouw beste kleuren mee naar huis.

2,5 uur / € 35,- per persoon

Workshop lichaamsvormen en belijning

Tijdens de workshop ‘Lichaamsvormen en belijning’ leer je alles over je lichaamsvormen en ontdek je welke modellen kleding voor jou het meest geschikt zijn. Ook leer je het spelletje van waar te accentueren en te camoufleren.

2,5 uur / € 35,- p.p.

Workshop accessoires

Tijdens de workshop ‘Accessoires’ leer je welke schoenen, tassen en sieraden echt bij jou passen. Wist je dat dit alles te maken heeft met de vorm van je gezicht!?

2,5 uur / € 35,- p.p.

Workshop Make-up

Tijdens de workshop ‘Make-up’ ga je praktisch bezig met het aanbrengen van make-up. Je leert welke make-up bij jouw gezicht past en welke kleuren je daarvoor kunt gebruiken. De dag- en de avondmake-up zullen worden behandeld.

2,5 uur / € 35,- p.p.

Workshop garderobeplanning

De workshop ‘Garderobeplanning’ geeft je inzicht in je kledingkast. Hoe bouw je zorgvuldig je garderobe op, zodat je voor elke gelegenheid kleding hebt om aan te trekken.

2,5 uur / € 35,- p.p.

Meer weten?
Stuur een bericht

In-company trainingen

Kleur Bekennen heeft voor bedrijven verschillende trainingen en modules. Wij voorzien de medewerkers graag van een persoonlijk kledingadvies.

De medewerkers zijn het visitekaartje van het bedrijf! Daarom is het prettig als zij goed gekleed gaan. Kleur Bekennen geeft trainingen uiterlijke presentatie en het is ook mogelijk een bedrijfskledingadvies op maat uit te brengen. Kleur Bekennen kan ondersteunen bij het bestellen van de kleding bij Graafstra Bedrijfskleding Oosterwolde.

Prijs en deelname op aanvraag

Sollicitatietraining

Nergens is een goede eerste indruk belangrijker dan bij een sollicitatiegesprek. Kleur Bekennen verzorgt namens gemeenten sollicitatietrainingen, waarmee mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zelfverzekerd en met meer overtuiging een gesprek aan gaan.

Prijs en deelname op aanvraag

Presentatietraining

Met een goede uiterlijke presentatie zorg je voor meer binding met je inhoudelijk verhaal. Kleur Bekennen maakt de do’s en don’ts inzichtelijk als het om het presenteren van jezelf gaat en biedt advies op maat en zorgt voor overtuiging.

Prijs en deelname op aanvraag

Meer weten?
Stuur een bericht

Lezing/ Presentatie

Lezingen

Graag deel ik mijn kennis over uiterlijke presentatie met een groot publiek en kom ik langs voor een lezing of een presentatie.

Meer weten?
Stuur een bericht

Cadeaubon

Een cadeaubon van Kleur Bekennen is altijd leuk om te geven en om te krijgen!

We hebben cadeaubonnen voor elk advies. Een mooi cadeau om te geven of om te krijgen!

Meer weten?
Stuur een bericht