Opleiding Imago Stylist

Imagoconsulent is een beroep met veel mogelijkheden. Een groot voordeel is dat je je tijd zelf kunt indelen. Het is dan ook ideaal voor vrouwen met schoolgaande kinderen, die iets voor zichzelf willen opbouwen. Het werk als Image Consultant laat zich ook uitstekend combineren met andere beroepen zoals bijvoorbeeld loopbaanbegeleider, re-integratie coach, schoonheidsspecialiste, kapper, eigenaar van een modezaak.

Als Image Consultant kun je ook uitstekend een tweede carrière opbouwen. Steeds vaker kiezen vrouwen ervoor na hun pensionering actief te blijven. Werken als Image Consultant biedt alle kansen om midden in de samenleving te blijven. Het geeft veel voldoening om adviezen te geven op het gebied van kleur en stijl van kleding. Er is dan ook geen leeftijdsgrens aan dit beroep. Bovendien is er een steeds groeiende 50 plus markt. Vrouwen willen er een levenslang leuk uitzien.
 

Werkmaterialen

Een uitgebreid lesboek, wordt exclusief door Kleur Bekennen aangeboden voor deze opleiding.

Diploma

Na succesvolle afronding van de 11-daagse opleiding ontvang je het diploma Image Consultant.

Lesprogramma en kosten

Is dit de opleiding die past bij jou? Stuur dan een mailtje en ontvang het lesprogramma. De opleidingskosten bestaat drie modules de totale kosten bedragen € 2.215,- incl.. BTW incl. koffie/thee/lunch, lesboek en examen.

I   Opleiding Kleurconsulent* (4 dagen) € 795,-
II  Opleiding Stijlconsulent Dames (4 dagen) € 795,- 
III Opleiding Stijlconsulent Heren (3 dagen) € 625,- 
Bij gelijktijdige inschrijving voor de totale opleiding betaal je € 2.045,- incl. BTW.

* Bijkomende kosten voor werkmateriaal opleiding Kleurconsulent:
82 analysedoeken € 505,- / € 650,- (afhankelijk van formaat)en set van 10       
ColorPocket kleurenwaaiers € 125,-. 
Voor de opleidingen Stijlconsulent behoeft geen werkmateriaal te worden 
aangeschaft.

Lesdata

De lesdagen voor de opleiding Imagoconsulent zijn maandag 1 maart, 29 maart en 26 april, 31 mei, 6 september, 20 september, 4 oktober, 25 oktober, 1 november, 22 november en 29 november 2021

Meer weten?
Stuur een bericht