"Het Imageconsultant certificaat is zeer waardevol voor mijn werk als loopbaancoach!"

Marianne Kremer / Coach

Stylist opleiding

Om image professional of stylist te worden heb je een aantal opleidingen en trainingen nodig. Je vindt hier een uitgebreid opleidingstraject tot imagoconsulent maar ook verdiepende cursussen en aanvullende trainingen voor stylisten.

Docent

Mijn naam is Ellen Vorenkamp en ik verzorg sinds 2008 opleidingen voor imagostylisten en ik ben actief voor verschillende beroepsopleidingen van een aantal Noordelijke ROC’s. Met veel plezier deel ik mijn kennis en mijn passie over styling.

Bedrijfs Trainingen

Kleur Bekennen verzorgt tevens incompany Imago trainingen. De cursusinhoud is flexibel en wordt voor de organisatie op maat  gemaakt. De training kan op locatie worden gegeven. Zo zorgen we dat uw verkoopmedewerkers, relatiebeheerders en professionals in de beautybranche de organisatie nog beter vertegenwoordigen.

Ellen Vorenkamp - Imago academy Roden
Kleurenwaaier -  - Imago academy Roden

Algemene informatie over de opleidingen

Vooropleiding

Voor het volgen van de opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Kleur Bekennen adviseert minimaal een middelbare opleiding of ervaring op MBO niveau om de lesstof goed te kunnen volgen. De lessen en het lesmateriaal van de opleiding zijn in het Nederlands.

Certificaat

Iedere deelnemer die theorie en praktijk met succes heeft afgesloten, ontvangt een certificaat en mag daarna zelfstandig adviezen op het gebied kleur en stijl gaan geven.

Lesprogramma en kosten

De opleidingskosten zijn excl. werkmateriaal, koffie/thee/lunches, lesboek en examen. De duur van opleiding varieert tussen de 3 tot 4 lesdagen met daartussen telkens een maand om de stof te oefenen.

Dames krijgen les bij Imago academy Roden

“Met de Kleuropleiding en de Stijlopleiding van Kleur Bekennen maak je echt het verschil in het vak!”

Karlijn Buist / KIEK

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen:

Neem contact op »