"Met het Imageconsultant certificaat op zak ben ik vol vertrouwen mijn bedrijf gestart en combineer ik deze kennis en vaardigheden met mijn werkzaamheden als loopbaancoach!"

Marianne Kremer / Coach

Stylist opleiding

Voor iedereen die als image professional wil gaan werken biedt Kleur Bekennen een uitgebreid opleidingstraject; de Imago Academy! Van de basis trainingen op het gebied van kleur en stijl, tot verdiepingscursussen wij hebben het in huis!

Docent

Ellen Vorenkamp is ook als docent actief voor verschillende beroepsopleidingen van een aantal Noordelijke ROC’s. Met haar specifieke kennis en inspirerende aanpak heeft ze de leerlingen die een beroepsrichting in de uiterlijke verzorging en mode veel te bieden. Met een exclusieve lesmethode en leermiddelen biedt Kleur Bekennen de perfecte basis voor toekomstige Image professionals en ImagoStylisten. Met verdiepingstrainingen kunnen ze zich verder ontwikkelen binnen specifieke thema’s van het vakgebied.

Bedrijfs Trainingen

Kleur Bekennen verzorgt tevens incompany Imago trainingen. De cursusinhoud is flexibel en kan desgewenst voor de organisatie op maat worden gemaakt. De training kan op elke gewenste locatie gegeven worden op een manier die de medewerkers het beste uitkomt. Zo zorgen we dat uw verkoopmedewerkers, relatiebeheerders en professionals in de beautybranche de organisatie beter vertegenwoordigen.

Algemene informatie over de opleidingen

Vooropleiding

Voor het volgen van de opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Kleur Bekennen adviseert minimaal een middelbare opleiding of ervaring op MBO niveau om de lesstof goed te kunnen volgen. De lessen en het lesmateriaal van de opleiding zijn in het Nederlands.

Certificaat

Iedere deelnemer die theorie en praktijk met succes heeft afgesloten, ontvangt een certificaat en mag daarna zelfstandig adviezen op het gebied kleur en stijl gaan geven.

Lesprogramma en kosten

De opleidingskosten zijn excl. werkmateriaal, koffie/thee/lunches, lesboek en examen. De duur van opleiding varieert tussen de 3 tot 4 lesdagen met daartussen telkens een maand om de stof te oefenen.

“Met de Kleuropleiding en de Stijlopleiding van Kleur Bekennen maak je echt het verschil in het vak!”

Karlijn Buist / KIEK

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen:

Neem contact op »