Verdiepingscursus kleurpersoonlijkheid

Verdiepingscursus Kleurpersoonlijkheid voor imageprofessionals die kleuradviezen geven. Het doel van de cursus is om een authentieke stijl te ontwikkelen waarin jouw unieke kleurpersoonlijkheid tot zijn recht komt en jouw signatuur laten zien. 
Tijdens de verdiepingscursus Kleur leer je het kleuradvies te verfijnen zodat het kleuradvies nog completer en waardevoller wordt. Je leert hoe je samen met je klant komt tot een eigen persoonlijk kleurbeeld waar je klant zich lekker in voelt. Afhankelijk van de gelegenheid kiest zij haar kleuren, telkens met behoud van authenticiteit.

 

Werkmaterialen

Deze cursus is inclusief lesmateriaal en lesboek.

Lesprogramma en kosten

Voor deze cursus is het nodig dat je een opleiding Kleurconsulent hebt gevolgd. Wil je jouw kennis als Kleurconsulent verdiepen met deze cursus? Stuur dan een mailtje en ontvang alle informatie over het lesprogramma en data. De kosten bedragen € 395,–, exclusief BTW, inclusief koffie/thee/lunch. 

Lesdata

De lesdagen voor de verdiepingscursus Kleurpersoonlijkheid starten weer in het voorjaar 2022. De cursus duurt in totaal 3 lesdagen met daartussen telkens een maand om de stof te oefenen.

Meer weten?
Stuur een bericht