Stijlpersoonlijkheid Dames

Onderstreep je persoonlijkheid met jouw unieke ‘eigen’ stijl oftewel: ‘brand yourself’. Tijdens de verdiepingscursus Stijlpersoonlijkheid Dames leer je het stijladvies te verfijnen zodat het stijladvies nog completer en waardevoller wordt. Je leert hoe je samen met je klant komt tot een eigen persoonlijke kledingstijl waar je klant zich lekker in voelt. Afhankelijk van de gelegenheid kiest zij haar kleding, telkens met behoud van authenticiteit.
Je leert over alle facetten van persoonlijke stijlexpressie en gaat tijdens de cursus met deze informatie werken om je eigen persoonlijke stijl te ontwikkelen. Een stijl die kenmerkend is; jouw signatuur!

 

Werkmaterialen

Deze cursus is inclusief lesmateriaal en lesboek.

Lesprogramma en kosten

Voor deze cursus is het nodig dat je een opleiding Stijlconsulent hebt gevolgd. Wil je jouw kennis als Stijlconsulent verdiepen met deze cursus? Stuur dan een mailtje en ontvang alle informatie over het lesprogramma en data. De kosten bedragen € 395,–, exclusief BTW, inclusief werkmap en koffie/thee/lunch. 

Lesdata

De verdiepingscursus Stijlpersoonlijkheid start weer najaar 2022. De cursus duurt in totaal 3 lesdagen met daartussen telkens een maand om de stof te oefenen.

Meer weten?
Stuur een bericht