Opleiding Stijlconsulent dames

De opleiding Stijlconsulent dames vormt een goede basis voor iedereen die adviezen wil gaan geven op het gebied van styling van kleding, individueel of aan groepen. Je leert alles over lichaamsvormen en belijning en de modellen kleding die daarbij passen, ook leer je adviseren op het gebied van kledingstijlen, accentueren en camoufleren. Dit leer je te vertalen naar een passend advies afgestemd op de persoonlijke kwaliteiten van je klant. Deze opleiding vormt ook een waardevolle uitbreiding aan kleurconsulenten, personal shoppers of stylisten. In de praktijk en door literatuurstudie kan men zich verder bekwamen in het vak. Tijdens deze opleiding maak je kennis met een aantal analyseprogramma’s. Daarmee kan je zelfstandig stijladvies geven en uitwerken.

Werkmaterialen

Een uitgebreid lesboek, wordt exclusief door Kleur Bekennen aangeboden voor deze opleiding.

Certificaat

De opleiding Stijlconsulent Dames wordt afgesloten met het uitwerken van stijladvies voor 5 individuele personen. Als de adviezen goed zijn bevonden, ontvangt de deelnemer een certificaat. 

Lesprogramma en kosten

Is dit de opleiding die past bij jou? Stuur dan een mailtje en ontvang het lesprogramma. De opleidingskosten bedragen € 795,- excl. BTW en incl. koffie/thee/lunches, lesboek en examen

Lesdata

De opleiding Stijlconsulent start weer voorjaar 2025. Vier lesdagen met daartussen telkens een maand om de stof te oefenen. 

 

Meer weten?
Stuur een bericht