Opleiding Stijlconsulent Heren

De opleiding Stijlconsulent Heren is een prachtige aanvulling wanneer je naast de dames, ook kledingadvies wilt geven aan heren. De opleiding Stijlconsulent Heren vormt een goede basis en een unieke mogelijkheid om je verder te bekwamen op het styling en imago vakgebied. Het resultaat is een passend advies afgestemd op de persoonlijke kwaliteiten van je klant. Deze opleiding vormt ook een waardevolle uitbreiding aan kleurconsulenten, personal shoppers of stylisten. In de praktijk en door literatuurstudie kan men zich verder bekwamen in het vak. Tijdens deze opleiding maak je kennis met een aantal analyseprogramma’s. Daarmee kan je zelfstandig individuele adviezen.

Werkmaterialen

Een uitgebreid lesboek, wordt exclusief door Kleur Bekennen aangeboden voor deze opleiding.

Certificaat

De opleiding Stijlconsulent Heren wordt afgesloten met het uitwerken stijladvies voor 3 individuele personen en dit inzenden. Als de adviezen goed zijn bevonden, ontvangt de deelnemer een certificaat. 

Lesprogramma en kosten

Is dit de opleiding die past bij jou? Stuur dan een mailtje en ontvang het lesprogramma. De opleidingskosten bedragen € 625,- excl. BTW  incl. koffie/thee/lunches, lesboek en examen. 

Lesdata

De lesdagen voor de opleiding Stijlconsulent Heren zijn maandag 13 en 27 maart en 17 april 2023. Drie lesdagen en telkens een paar weken tussenpoos om de stof te oefenen.

 

Meer weten?
Stuur een bericht