Opleiding Kleurconsulent

De opleiding Kleurconsulent vormt een goede basis voor iedereen die als Kleurconsulent kleuradvies wil gaan geven. De opleiding sluit perfect aan bij activiteiten op het gebied van mode en beauty. Ook fotografen, opticiens, sollicitatietrainers of HR-adviseurs profiteren van deze opleiding.

Werkmaterialen

De opleiding Kleurconsulent van Kleur Bekennen is een onafhankelijke opleiding. Je leert te analyseren met het 10 seizoenensysteem maar het is niet verplicht vervolgens kleurenwaaiers of kleurkaarten bij ons af te nemen. Voor de opleiding biedt Kleur Bekennen voor het benodigde werkmateriaal een basispakket bestaande uit analysedoeken en kleurwaaiers. Je hebt tenminste nodig een set van 82 analysedoeken voor de 10 seizoens-typen (8 doeken per seizoen plus zilver en goud) en een set van 10 ColorPocket kleurenwaaiers a 125 excl. BTW. De set analysedoeken worden geleverd met een neutrale analysecape en twee klemmen en deze kost 510 of 665 excl.BTW, afhankelijk van het formaat 30x40 of 60x40.

Certificaat

Iedere deelnemer die theorie en praktijk met succes heeft afgesloten, ontvangt een certificaat en kan daarna zelfstandig kleuradviezen gaan geven.

Lesprogramma en kosten

Is dit de opleiding die past bij jou? Stuur dan een mailtje en ontvang het lesprogramma. De opleidingskosten bedragen € 795,- excl. BTW en werkmateriaal, incl. koffie/thee/lunches, lesboek en examen.

Lesdata

De lesdagen voor de opleiding Kleurconsulent zijn: Maandag 26 februari, 18 maart, 22 april en 27 mei 2024 en duurt in totaal 4 lesdagen met daartussen telkens enkele weken om de stof te oefenen. Ook in het najaar 2024 wordt de opleiding aangeboden. De lesdata zijn dan Zaterdag 14 september, 12 oktober, 9 november en 7 december 2024.

Meer weten?
Stuur een bericht