Workshop kleurenanalyse, lichaamsvorm en belijning, make-up, accessoires en garderobeplanning

Iets leuks èn iets leerzaams doen tijdens een vrijgezellenfeest, vriendinnenmiddag, team uitje of met familie? Kies dan voor een workshop! We beginnen de workshop altijd met koffie/thee en wat lekkers. De workshops zijn geschikt voor minimaal vier tot maximaal acht deelnemers. Voor grotere groepen maken we een offerte op maat.

Workshop kleur

De workshop ‘Kleur’ geeft inzicht in je eigen kleurbeeld en welke kleuren jou ondersteunen en zichtbaar maken. Je leert welke kleuren het beste bij je passen en je ontvangt een kleurenkaart met jouw beste kleuren mee naar huis.

2,5 uur / € 45,- per persoon

Workshop lichaamsvormen en belijning

Tijdens de workshop ‘Lichaamsvormen en belijning’ leer je alles over je lichaamsvormen en ontdek je welke modellen kleding voor jou het meest geschikt zijn. Ook leer je het spelletje van waar te accentueren en te camoufleren.

2,5 uur / € 45,- p.p.

Workshop make-up

Tijdens de workshop ‘make-up’ ga je praktisch bezig met het aanbrengen van make-up. Je leert welke make-up bij jouw gezicht past en welke kleuren je daarvoor kunt gebruiken. Je gaat een dagmake-up aanbrengen met de producten van MAKE-UP STUDIO. Na afloop is het mogelijk producten aan te schaffen.

2,5 uur / € 45,- p.p.

Workshop accessoires

Tijdens de workshop ‘accessoires’ leer je welke schoenen, tassen en sieraden echt bij jou passen. Wist je dat dit alles te maken heeft met de vorm van je gezicht!?

2,5 uur / € 45,- p.p.

Workshop garderobeplanning

De workshop ‘Garderobeplanning’ geeft je inzicht in je kledingkast. Hoe bouw je zorgvuldig je garderobe op, zodat je voor elke gelegenheid kleding hebt om aan te trekken. We maken hierbij gebruik van het wardrobe capsule systeem.

2,5 uur / € 45,- p.p.

Meer weten?
Stuur een bericht